8 thoughts on “Eerste bericht

 • 24 november 2021 om 21:44
  Permalink

  Hoi Rogier, veel dank voor je duidelijke uitleg, dankzij jou hebben een betaalkaart bij crypto.com met een cro munt van 0.28(nu 0.85)
  Traden doen we voornamelijk met Bybit met Btcusd, waar ik geregeld tegenaan loop is dat ik graag met een alt coin wil traden, bv. Sand of Gala.
  hoe kan ik zonder veel kosten die munten snel kopen?
  via bitvavo wilde ik voor 300euro aan Usdt versturen naar Bybit kosten 27 euro???

  • 25 november 2021 om 10:52
   Permalink

   Hoi Peter,

   Bedankt voor je bericht. Ja de timing voor de Crypto.com Visa Debit card was perfect. Ik ben benieuwd hoe het over een half jaar eruit ziet, vast niet lager dan de initiële inleg. Dat denk ik in ieder geval. De GAS FEES op het Ethereum netwerk (ERC20) zijn erg hoog en dat blijft nog wel even. Is het misschien goedkoper als je Bitcoin overzet? Dat kan je eens bekijken. Alternatief eventueel is XRP oversturen (is bijna gratis) en die omzetten naar de gewenste valuta via SPOT TRADING op Bybit. Dat kan onderaan de streep wel een stuk schelen. Veel succes!

   Hartelijke groet,
   Rogier

 • 30 december 2021 om 22:28
  Permalink

  Dank voor de rustige video’s over bybit ( long en short gaan met gevaarlijke leverage)waar ik als beginner( ongeveer 2 weken bezig) veel van leer doordat alle stapjes duidelijk, inclusief motivatie, op een sympathieke manier worden uitgelegd. Natuurlijk heb ik ook nog beginnersvragen maar doordat ik een bybitdemo( inclusief ongeveer 1 miljoen aan dollars en Bitcoins) op het testnet van Bybit heb genomen oefen ik op gevaarlijke trades waarmee ik niets kan verliezen maar wel veel leer.(lol) ( elke dag ontdek ik weer nieuwe knoppen op de “chart” maar sommige kan ik nog niet vinden ) vr gr. Nico

 • 1 januari 2022 om 22:37
  Permalink

  Dank je wel Rogier voor de duidelijke uitleg iedere keer, ik heb net een paar unstoppable domains gekocht waarvan eentje geslagen, ik vraag me enkel af of ik bij de general instellingen het goed gedaan heb, zal het weten na de eerste betaling.
  Vraag me af wat XRP gaat doen nu de ceo al zijn xrp’s verkocht heeft…🤔 ze eerst verkopen voor een dip en dan terug kopen? of is het gratis verhandelen niet langer haalbaar? ….
  Ik wens je een super jaar in Crypto 👊

  hartelijke groet,
  Heidi

 • 11 januari 2022 om 14:11
  Permalink

  Hoi Rogier,

  Ik volg al je nu een maand of 3 via YouTube en ben geabonneerd op jouw kanaal. Mijn complimenten voor de duidelijke video’s die je stuurt. Zo heb ik mede naar aanleiding van jouw video een betaalkaart bij Crypto.com genomen. Dit was begin november. Dit werkt digitaal al naar volle tevredenheid. Nu heb ik echter nog geen betaalkaart ontvangen, ik meen dat dit bij jou ook lang geduurd heeft. Klopt dat? Of gaat er bij mij toch wat fout?
  Succes met alle nieuwe content die je gaat maken, ik blijf je in elk geval met interesse volgen.

  Hartelijke groet,

  Renze

  • 11 januari 2022 om 15:57
   Permalink

   Hi Renze, leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Super! Ik meen dat je in de App kunt aangeven dat je een fysieke kaart wilt ontvangen. Heb je dat al gedaan? Anders even met support contact opnemen lijkt mij. Bij mij duurde het een paar weken voordat de fysieke kaart binnen was. Dankzij Curve heb ik die fysieke amper nodig, maar het is niet onmisbaar om er toch één te hebben. Succes!

 • 24 januari 2022 om 20:35
  Permalink

  Hey Rogier,

  Vind het fijn om jouw filmpjes te kijken op YouTube.

  Ik heb een vraagje, en hoop dat jij het antwoord weet.
  Vandaag €350,- CRO vastgezet maar de cashback staat nog steeds op 1%, doe ik iets verkeerd of gaat er even overheen?

  Zie je snel op Youtube 😇

  Ingmar

 • 25 januari 2022 om 15:42
  Permalink

  Ha Rogier, ik volg met veel plezier je You Tube kanaal en heb intussen ook een crypto.com kaart aangevraagd en gelinkt aan Curve. Ook bij Celsius heb ik een account gemaakt en ik wil graag wat crypto van bitvavo overzetten daarheen. Van allerlei andere exchanges is dat een fluitje van een cent, maar mijn hemel wat een klus heeft Bitvavo gemaakt van het verifieren van een nieuw adres. Kun jij daar een keer iets over posten op Ýou Tube? Ik vraag me af waarom ze niet kunnen volstaan met een screenprint of andere verificatie. Ik vraag me af of meer Bitvavo gebruikers hier tegen aan lopen en of jij daar zelf ervaringen mee hebt.
  Hartelijke groet,
  Yvonne

Reacties zijn gesloten.